Din garanti for den bedste kvalitet

Send e-mail: ​​kontakt@murer-kim.dk

Murerarbejde for private og virksomheder

Mit navn er Kim Ærenlund. Jeg har mere end 30 års erfaring i murerfaget, hvoraf jeg de seneste 15 år har specialiseret mig i renovering af badeværelser.

Jeg sætter en ære i at levere høj kvalitet i alle dele af mit arbejde lige fra kommunikationen med kunden til fugning af klinkerne.

Én murermester hele vejen

Jeg servicerer både private og erhvervskunder, og da det altid er mig, der står for både tilbuds-givning, arbejdets udførelse og faktura, er der kun én mand, I behøver at ringe til under hele forløbet.

Jeg påtager mig gerne totalrenoveringen af dit eller jeres badeværelse, da jeg har dygtige samarbejdspartnere, som kan stå for de dele af byggeriet, der ikke hører under murerfaget.

Jeg udfører også diverse reparationer og vedligeholdelse, og du er altid velkommen til at kontakte mig og fortælle mig om dit projekt. Enten kan jeg selv lave det, eller også kender jeg helt sikkert en kollega, som kan.

​Lad mig se på dit badeværelse

Trænger jeres badeværelse til en overhaling? eller har i andre mureropgaver? Lad mig hjælpe! Udfyld formularen under, og lad os få en snak om det nye projekt?.​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Murermester Ærenlund

​Vesterbjerg 31, 2670 Greve​​

​Tlf.: 26 79 12 01
E-mail: kontakt@murer-kim.dk

Garanti

​Vi er medlem af