Din garanti for den bedste kvalitet

Send e-mail: ​​kontakt@murer-kim.dk

​Renovering af badeværelser

Murermester Kim Ærenlund kan stå for renoveringen af badeværelset fra start til slut.

Hvis badeværelset skal renoveres fra start til slut, statets der som oftes med nedrivning af fliser på vægge, samt at banke eventuelt betongulv op. Afhængigt af, hvad du ønsker, kan jeg udskifte gulvafløbet, samt trække nye rør til vand, toilet samt brus eller badekar.

Herefter pudses væggene med strandmørtel. Mange badeværelsesvægge blev tidligere bygget i slagger, der er et tyndere materiale end gasbeton, som man bruger i dag. Hvis ens badeværelsesvægge er er bygget i slagger, anbefaler jeg altid, at man sætter WEDI-plader op, en vandtæt plade, som er en form for flamingo, der også isolerer en lille smule.

Hvis man ønsker gulvvarme i sit nye renoverede badeværelse, skal gulvet også isolereres. Isolering af gulvet, foregår ved at man lægger 260 mm isolering, hvorefter man støber et betonlag på 100 mm. Herefter primes vægge og gulv samt vådrums membran. Derefter bliver fliserne sat på væggene og klinkerne lagt på gulvet.

Hvis du vil høre om hvordan jeg kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte mig

​Lad mig se på dit badeværelse

Trænger jeres badeværelse til en overhaling? eller har i andre mureropgaver? Lad mig hjælpe! Udfyld formularen under, og lad os få en snak om det nye projekt?.​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Murermester Ærenlund

​Vesterbjerg 31, 2670 Greve​​

​Tlf.: 26 79 12 01
E-mail: kontakt@murer-kim.dk

Garanti

​Vi er medlem af