Din garanti for den bedste kvalitet

Send e-mail: ​​kontakt@murer-kim.dk

​Klinke- og flisearbejde

Murermester Kim Ærenlund har mere end 30 års erfaring inden for murerfaget, hvoraf de seneste 15 år har været specifikt inden for renovering af badeværelse og i den forbindelse klinke- og flisearbejde, både når det gælder renovering, ombygning og tilbygning.

Flisearbejde

Flisearbejde er præcisionsarbejde og kan både være omfattende, som ved renovering, ombygning og tilbygning af badeværelse, til kun at behøves at omfatte udskiftning af en enkelt flise.

Klinkearbejde

Murermester Kim Ærenlund udfører store som små opgaver inden for klinkearbejde. Uanset det er i forbindelse med renovering, ombygning eller tilbygning, kan Murermester Kim Ærenlund udføre klinkearbejde.

Uanset om det er til større eller mindre murerprojekter, hvor du har brug for en murer til klinke- og flisearbejdet, er du altid velkommen til kontakte mig og få et uforpligtende tilbud. Muremester Ærenlund er beliggende i Greve, men udfører gerne opgaver på hele Sjælland.

​Lad mig se på dit badeværelse

Trænger jeres badeværelse til en overhaling? eller har i andre mureropgaver? Lad mig hjælpe! Udfyld formularen under, og lad os få en snak om det nye projekt?.​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Murermester Ærenlund

​Vesterbjerg 31, 2670 Greve​​

​Tlf.: 26 79 12 01
E-mail: kontakt@murer-kim.dk

Garanti

​Vi er medlem af